top of page

Våre H Yoga Instruktører

Yogalærere / Yogaterapauter

_MG_0597-full-bw_edited.jpg

Alexander

Instruktør / Eier

"Min lidenskap er å jobbe med mennesker og utvikle det unike potensialet som finnes i oss alle. Jeg ønsker å inspirere og motivere mennesker til å bevege seg og oppnå mer harmoni i livet"

Alexander underviser i:

Ashtanga Vinyasa Yoga

Yin Yoga / Restorativ Yoga

Meditasjon

Mindfullness

Pusteteknikker (Pranayama)


Utdannelse: 

Kranti Yoga Academy India - Ashtanga Viyasa YYT200 (2020)

Axelsons Body Work School - Yin & Restorativ Yoga (2021)

Norsk Meditasjon og Yoga skole - Meditasjon og Mindfullness Instruktør utdanning (2022)

Bachelor Folkehelsearbeid  (HINN) 2020-dd

Bachelor Teknologidesign og ledelse 2013 (NTNU)

Alexanders timer kjennetegnes av å kombinere styrke, bevegelighet, pust og tilstedeværelse.

_MG_0617-full-bw_edited.jpg

Ragnhild

Instruktør Kundalini Yoga

Min tilnærming til yoga er å gjøre den så anvendelig som mulig. Det er mange yogiske verktøy som kan brukes i hverdagen for å bedre mental og fysisk helse. Små endringer kan gjøre store forskjeller. Jeg ønsker at du skal få lette og anvendelige terapeutiske verktøy i mine timer.


Ragnhild er sertifisert KRI Kundaliniyogalærer fra 2018. Hun har holdt på med yoga siden 2005 og praktisert Kundaliniyoga siden 2012. Ragnhild jobber til daglig som psykolog og er interessert i hvordan yogaen kan brukes terapeutisk.

This is your Client Description. Use this space to introduce this client or customer or to detail the work you provided for them.

_MG_0623-full-bw_edited.jpg

Nina

Instruktør Medi Yoga

Nina er utdannet psykiatrisk sykepleier og jobber ved sykehuset Innlandet. Hun har praktisert Yoga siden 2014 og har siden den gang,fortsatt å utforske yogaens tilnærminger til indre ro og balanse.


"Som sykepleier er jeg opptatt av hele mennesket, og at vi henger sammen med psyke og soma. Jeg er opptatt av at yoga kan være et alternativ for alle, både de med sammensatte helseplager eller de som ønsker å utforske hva yoga kan være for dem. Jeg startet en Mediyoga instruktørutdannelse i 2017, med videreutdanning i Mediyoga Chakra i 2017. Jeg har arbeidet med Mediyoga som terapeutisk tilnærming til pasientene med psykiske lidelser på sykehuset. Yoga har blitt en del av min livsstil og jeg finner glede i å dele yoga med andre.

_MG_0644-full-bw_edited.jpg

Ane

Instruktør Kundalini Yoga

"Jeg synes det er viktig å lytte innover og praktisere ut fra din kropp og dagsform. Noen dager har man mer energi enn andre dager. I tillegg lever vi i et samfunn hvor ting skjer fort. Derfor er det ekstra viktig å finne små pusterom i hverdagen, både hjemme, på jobb, og i yogatimer. Timene mine vil derfor invitere til å lytte innover."

Ane har bakgrunn som barnehagelærer og har studert tegnspråk. Hun har praktisert yoga siden 2015 og har Kundalini Yogalærer utdannelse fra 2017

_MG_0636-full-bw_edited.jpg

Christine

Instruktør Hata og Yin Yoga

"Min tilnærming til yoga er å jobbe med tilstedeværelse, kroppen og pusten. Den styrken, fleksibiliteten og klarheten i tanker hjelper oss ikke bare med på det fysiske planet, men ruster oss også for å klare livet bedre. "

Christine har bakgrunn som danser. Hun startet med yoga som et supplement til ballettrening i 2014 som deretter ble en gradvis større del av livet.

Christine underviser i:

Mindfull Yoga

Yoga Flow (vinyasa)

Yin og restorativ Yoga

Pilates

20220707_161151_edited.jpg

Guro

Instruktør Gravid Yoga

"Jeg er opptatt av at yoga er for alle, og at ved å tilpasse øvelsene til eget utgangspunkt og
dagsform kan alle få oppleve fordelene med en yogapraksis".
Det viktigste med yoga for meg, og som jeg ønsker å gi videre til andre, er hvordan det kan være et verktøy for å «komme ut av hodet og ned i kroppen». Med rolige øvelser kan vi jobbe med å få en bedre balanse i nervesystemet, som både forebygger og behandler ulike plager og symptomer.
«Det er yogaen som skal tilpasse seg din kropp, ikke kroppen din som skal tilpasse seg yogaen!»


Guro er utdannet ergoterapeut, og har jobbet med rehabilitering i spesialisthelsetjenesten, eldreomsorg og arbeidsinkludering.


Yogautdannelser:
MediYoga instruktør (2019)
MediYoga videreutdanning, Chakra (2019)
MediYoga videreutdanning, Gravid (2021)
Oslo Yoga/Cathrine Mathiesen, Gravidyogalærer (2021)


Planlegger å gjennomføre følgende utdanninger i høst:
MediYoga videreutdanning, pustens magi
HiYoga/Cathrine Mathiesen, Mamma/baby yogalærer

Om oss: Klienter
bottom of page