top of page

Våre H Yoga Instruktører

Yogalærere / Yogaterapauter

_MG_0597-full-bw_edited.jpg

Alexander

Instruktør / Eier

"Min lidenskap er å jobbe med mennesker og utvikle det unike potensialet som finnes i oss alle. Jeg ønsker å inspirere og motivere mennesker til å bevege seg og oppnå mer harmoni i livet"

Alexander underviser i:

Ashtanga Vinyasa Yoga

Yin Yoga / Restorativ Yoga

Meditasjon

Mindfullness

Pusteteknikker (Pranayama)

 

Utdannelse: 

Kranti Yoga Academy India - Ashtanga Viyasa YYT200 (2020)

Axelsons Body Work School - Yin & Restorativ Yoga (2021)

Norsk Meditasjon og Yoga skole - Meditasjon og Mindfullness Instruktør utdanning (2022)

Bachelor Folkehelsearbeid  (HINN) 2020-dd

Alexanders timer kjennetegnes av å kombinere styrke, bevegelighet, pust og tilstedeværelse.

_MG_0623-full-bw_edited.jpg

Nina

Instruktør Medi Yoga

Nina er utdannet psykiatrisk sykepleier og jobber ved sykehuset Innlandet. Hun har praktisert Yoga siden 2014 og har siden den gang,fortsatt å utforske yogaens tilnærminger til indre ro og balanse.


"Som sykepleier er jeg opptatt av hele mennesket, og at vi henger sammen med psyke og soma. Jeg er opptatt av at yoga kan være et alternativ for alle, både de med sammensatte helseplager eller de som ønsker å utforske hva yoga kan være for dem. Jeg startet en Mediyoga instruktørutdannelse i 2017, med videreutdanning i Mediyoga Chakra i 2017. Jeg har arbeidet med Mediyoga som terapeutisk tilnærming til pasientene med psykiske lidelser på sykehuset. Yoga har blitt en del av min livsstil og jeg finner glede i å dele yoga med andre.

20230327_132430_edited.jpg

Tone

Instruktør Deva Yoga

Tone er utdannet sangpedagog, dirigent og sanger og har i mange år brukt yoga som støtte i dette arbeidet. Tone utdannet seg som instruktør for Deva Yoga i en periode hvor hun trengte verktøy for å rehabilitere etter sykdom og fysiske skader. Tone ønsker å skape rom der folk kan komme mer i kontakt med den de er. Yoga er et fint rom for å roe ned og komme i kontakt med kropp, pust, tanker og følelser.

20230327_132417_edited.jpg

Marita

Instruktør Yoga og Mindfulness for barn

Marita er sertifisert yoga -og mindfulness instruktør ved YOBA. Hun har mye erfaring med barn fra jobb i barnehage, og trives veldig godt i samvær med barn. Hun studerer for tiden Meditasjon og mindfulness ved The Paradigm Academy

bottom of page